Otomatik Panjur Fiyatları

Neden Otomatik Panjur Fiyatlarına İhtiyacımız Var?


Panjurların Faydaları; Güvenlik Panjurları - Soğuk havalardan kaynaklanan enerji maliyetleri ile, yalıtım, kış aylarında kaçan sıcaklıktan veya yaz aylarında evinizin sert soğuk havalarda ısınmamasına evinizin korunmasında gözle görülür bir faktördür. Enerjiyi % 20'ye kadar tasarruf edebilirsiniz. 

Otomatik Panjur Sistemleri, pencereyi tamamen karartmakla birlikte, vardiyalı çalışanlar için ideal hale getirirken, en büyük fayda, klima ve ısıtmanızı ne kadar verimli hale getirebileceğindendir. Gerçekten sıcak bir günde evinizi 10 dereceye kadar soğuta bilme imkanınız var.

Tüm enerji tasarruf çalışmaları, evinizi ilk önce pencerenin dışından yalıtmak için işaret ediyor. Bu, gürültü, ısı ve soğuktan yalıtımı içerebilir.

Fiyat Araştırması Yaptınız Mı ?

Alüminyum Panjurlar evinizi yalıtmak için ideal sistemlerdir. Bizim panjurlarımız Türkiye'de üretilmektedir ve lamellerin kalın bir çekirdek kalıbı vardır, bu da mükemmel bir tampon oluşturur.

Güvenlik

Hata yapma;  İnsanlardan aldığımız panjurlar için en büyük soruşturma nedeni çoğu kez soyulduktan sonra. Evinize ve eşyalarınıza davetsiz misafirlere maruz kalmak korkunç bir duygu.

Otomatik Panjur Sistemleri, hırsızlara karşı caydırıcıdır. Çok seyahat ediyor ve uzun süre boyunca evinizi yalnız bırakıyorsanız sizin için idealdir. Ayrıca kış için kilitlenmiş tatil evleri için idealdir. Geceleri pencereleri tamamen karartma sistemi, bu vardiyalı işçiler için ideal hale getirir, diğer avantajı gürültü azaltma olmasıdır. Kronik Uyku yoksunluğu diyabet, kalp hastalığı, obezite ve depresyon ile ilişkilendirilmiştir. Vardiyalı çalışan olarak, uyumak için bir seçim yapmazsınız, bu nedenle iyi bir uyku (gündüz veya gece) sağlığınıza ve sağlığınıza çok önemlidir. Bu deklanşörü evinizin içinden uzaktan kumanda ile kontrol etmenizi sağlar. Elektrikçi masrafı gerekmez. Kötü hava şartlarına dayanıklı yapıya sahiptirler. Sadece bir düğmeye basmanız ve korunmanız ve iç odada karartmasına yeterli olur.

Otomatik Panjur Sistemlerinin Artılarına Beraber Bakalım

Düşük maliyetli ancak kaliteli Otomatik Panjur Sistemleri
Zararlı güneş ışınlarından koruması
Enerji tasarrufu için yalıtılmış poliüretan köpük yapısı
Parlamayı azaltır -% 98 ışık bloklarından korur
% 70 oranında gürültü azaltmada yardımcı olur
Tek başına bir pencereden% 40 daha fazla enerji tasarrufu

Alınan en ölçüsü ve boy ölçüsü çarpıldıktan sonra metrekaresi tespit edilmektedir. Ardından firmamızın belirlemiş olduğu her panjur sistemi için metrekare fiyatı ile metrekare ölçüsü çarpılarak bir fiyatlandırma ortaya çıkarılır.